پنتاگون موشک های کروز بسیاری در زرادخانه خود دارد، از Tomahawk که سال هاست در خدمت است تا موشک کروز جدید JASSM-ER. اما یک موشک جدید قرار است در سال ۲۰۲۷ وارد سرویس شود که تفاوت بسیار واضحی با دیگر موشک های کروز دارد: این موشک کروز تهاجمی مافوق صوت (HACM) 20 برابر سریع تر از دیگر موشک های کروز خواهد بود و فرصت فرار بسیار اندکی در اختیار اهداف خود برای فرار قرار خواهد داد. HACM اولین سلاح دارای موتورهای اسکرمجت هواتنفسی است که به تولید انبوه خواهد رسید. کمپانی های Raytheon و Northrop Grumman برنده قراردادی به ارزش ۹۸۵ میلیون دلار شده اند تا اولین موشک کروز مافوق صوت جهان را توسعه دهند.
موشک کروز HACM که برای ایالات متحده و استرالیا ساخته خواهد شد یک موشک کروز مافوق صوت شلیک شده از آسمان خوهد بود که برای هدف قرار دادن سریع اهداف زمینی طراحی خواهد شد. بر اساس مفاد قرارداد، پنتاگون باید در سال ۲۰۲۷ اولین موشک های عملیاتی این پروژه را دریافت کند. در سال ۲۰۲۰، ایالات متحده و استرالیا همکاری خود در پروژه SCIFiRE را آغاز کردند که هدف از آن توسعه یک سیستم جنگ افزاری مافوق صوت هواتنفسی بود که برای استفاده در هواپیماهای دو کشور، از جمله F/A-18 Super Hornet, F-35A , P-8A Poseidon و غیره، توسعه یابد. این قرارداد به بهبود و بلوغ نمونه اولیه توسعه یافته کمپانی Raytheon و تبدیل آن به یک سیستم جنگی واقعی منجر خواهد شد.
HACM یک سلاح تاکتیکی است که برای استفاده در روز اول یک جنگ تمام عیار متقارن طراحی شده و می توان با استفاده از آن، جنگنده ها را برای نابود کردن اهداف با ارزش بالا و در شرایط حساسیت زمانی به کار گرفت و بمب افکن ها را برای اهداف استراتژیک دیگر به کار برد. موشک های کروز معمول در عمل هواپیماهایی بدون سرنشین هستند. همانند بسیاری از هواپیماها،در موشک های کروز از موتورهای توربوفن استفاده می شود که آن ها را به سرعت هایی زیر سرعت صوت می ررساند. موشک های کروز برای جلوگیری از شناسایی توسط رادارها در ارتفاع پایین پرواز کرده و سرعت پایین تر به آن ها کمک می کند که در ارتفاع نزدیک به زمین پرواز کنند و از آن فاصله نگیرند. برای مثال، موشک های کروز Tomahawk در ارتفاع بین ۹۸ تا ۱۶۴ فوتی (۳۰ تا ۵۰ متر) با سرعت ۵۵۰ مایل بر ساعت (۸۸۰ کیلومتر بر ساعت) پرواز می کنند.
HACM یک سلاح مافوق صوت است و این یعنی که با سرعت ۵ ماخ یا بیشتر پرواز خواهد کرد هر چند هنوز نمی دانیم که سرعت دقیق مافوق صوت آن چقدر خواهد بود. اکثر موشک هایی که در جَو باقی می مانند، مانند موشک های هوا به هوا، به سرعت حدود بیش از ۳ ماخ می رسند. SCIFiRE از پروژه ای مشتق شده که سرعت تست شده موتور اسکرمجت آن بیش از ۸ ماخ بوده است. بدین ترتیب HACM به اولین سیستم جنگی عملیاتی جهان تبدیل خواهد شد که از موتور اسکرمجت استفاده می کند. مانند موتورهای توربوفن، موتورهای اسکرمجت نیز اکسیژن را از فضای اطراف گرفته و به عنوان سوخت مورد استفاده قرار می دهد. یک تفاوت کلیدی بین این دو این است که موتورهای توربوفن اکسیژن را در سرعت های مادون صوت به درون خود می کشد در حالی که موتور اسکرمجت این کار را در سرعت های مافوق صوت انجام می دهد.
اکسیژن بیشتر به معنای سوخت بیشتر برای موتور اسکرمجت است که آن را قادر می سازد تا سرعت بیشتری برای موتور ایجاد کند. به گفته ناسا، موتورهای اسکرمجت باید دستکم سرعت ۱۵ ماخ داشته باشند که به معنای ۱۱,۵۰۹ مایل بر ساعت (۱۸,۴۱۸ کیلومتر بر ساعت) یا سرعت کافی برای دور زدن کره زمین در حدود دو ساعت است. سلاح های مافوق صوت یک سلاح جدید در دنیای جنگ های امروزی است. بسیاری از قدرت های هسته ای برای نیم قرن یا بیشتر دارای سلاح های مافوق صوت بوده اند، در شرایطی که موشک های بالستیک آن ها دارای کلاهک های هسته ای هستند که در سرعت های مافوق صوت حرکت کرده و در سرعتی بیش از ۱۵,۰۰۰ مایل در ساعت به هدف خود برخورد می کنند.
تفاوت این نسل جدید از سلاح های مافوق صوت در این است که ماهیتشان غیر هسته ای است- دستکم تاکنون- و بلافاصله بعد از رسیدن به تولید انبوه در جنگ های متعارف به کار گرفته خواهند شد. هنوز چیزهای زیادی هست که در مورد HACM نمی دانیم. هنوز نمی دانیم که چقدر سریع است و با چه سرعتی پرواز می کند. تمام چیزی که می دانیم این است که آنقدر کوچک هست که یک جت جنگنده بتواند آن را حمل کند و تا سال ۲۰۲۷ آماده تولید انبوه خواهد بود.